Nieuws

2020 / 2021 / 2022

Informatie m.b.t. corona binnen de gastouderopvang

De laatste versie van de beslisboom vindt u hier. De beslisboom is een vragenschema waarmee u kunt bepalen of uw kind (met verkoudheidsklachten) naar de opvang mag.

Overige informatie over de corona-maatregelen binnen de gastouderopvang vindt u hier.


Meer nieuws

Volg onze Facebookpagina:

Download onze nieuwsbrieven:


1 maart 2018

Personenregister Kinderopvang

Op 1 maart 2018 is het Personenregister Kinderopvang gestart. D.m.v. het Personenregister zullen personen die aanwezig zijn op de opvanglocatie continu gescreend worden op strafbare feiten die belemmerend of bezwaarlijk zijn in het contact met kinderen. Elke gastouder, huisgenoot ouder dan 18 jaar en andere volwassenen die structureel* tijdens de opvang aanwezig zijn, moeten zich vanaf 1 maart 2018 inschrijven in het Personenregister Kinderopvang. Vrijwilligers, stagiaires en andere structureel aanwezigen, moeten hun VOG (opnieuw) aanvragen om zich te kunnen inschrijven in het Personenregister. Gastouders en hun volwassen huisgenoten (die al vielen onder de continue screening) hoeven geen nieuwe VOG aan te vragen, maar kunnen zich (vanaf 1 maart) met hun DigiD en het kenmerk van hun huidige VOG inloggen op het Personenregister.
(*Iemand is structureel aanwezig wanneer hij/zij minstens 1 keer in de 3 maanden een half uur tijdens opvanguren op de opvanglocatie is.)


1 juni 2017

Inspectiebezoek GGD

Op donderdag 1 juni is Ellen Jager, toezichthouder van GGD Noord- en Oost-Gelderland, bij ons langs geweest voor het jaarlijks inspectiebezoek bij ons bureau. Dit bezoek is goed verlopen en er is een positief rapport opgesteld. In het rapport is te lezen dat CGOB Het Mosterdzaadje (ook dit jaar weer) voldoet aan de voorwaarden van de Wet Kinderopvang en Kwaliteitseisen Peuterspeelzalen. Verder wordt genoemd dat wij ons coöperatief opstellen en inzicht hebben gegeven in onze manier van werken. Het rapport kunnen jullie hier lezen. Bij onze downloads kunt u ook de rapporten van andere jaren inzien.30 mei 2017

Viering 10-jarig jubileum!

We hebben ons 10-jarig jubileum gevierd met (gast)ouders en kinderen in binnenspeeltuin ‘De Tol’! Het was een leuke en gezellige ochtend! Bedankt voor jullie aanwezigheid en cadeaus!

 

1 april 2017

Christelijk Gastouderbureau Het Mosterdzaadje bestaat 10 jaar!

Bijzonder dat in deze 10 jaar al zoveel kinderen een fijne plek en een leuke tijd hebben gekregen bij onze gastouders.
We willen alle gastouders bedanken voor hun goede zorgen en inzet én alle ouders bedanken voor het vertrouwen in ons en onze gastouders!

We willen ons 10-jarig jubileum graag binnenkort met onze gastouders, ouders en kinderen vieren! Hierover kunnen jullie lezen in de aankomende nieuwsbrief.


1 maart 2017

Nieuwe bemiddelingsmedewerker!

We willen jullie graag laten weten dat Willemijn Spijkerman ons team komt versterken. Willemijn zal, net als Elsbeth en Marian, de contactpersoon worden van een aantal gastouders en ouders. Willemijn gaat werken op woensdag, donderdag en vrijdag. En vanaf mei zal Marian gaan werken op maandag en donderdag en Elsbeth op dinsdag, woensdag en donderdag.

Van links naar rechts: Elsbeth van den Hardenberg, Willemijn Spijkerman en Marian de Rijke.


7 januari 2017

Welkom op onze nieuwe website!

Met trots presenteren wij u de nieuwe website van CGOB het Mosterdzaadje!
Onze vorige website was echt aan vernieuwing toe. Mocht u iets opvallen wat niet (prettig) werkt of wat u mist, dan horen we het graag!


1 november 2016

Verhuisbericht

Per 1 november 2016 zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor! Ons huidige adres is hieronder en bij contact zichtbaar.

verhuisbericht-cgob-het-mosterdzaadje
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world