(Gast)oudercommissie

Oudercommissie
Christelijk Gastouderbureau Het Mosterdzaadje heeft een eigen oudercommissie, bestaande uit vraagouders. Enerzijds is dit een wettelijke verplichting, anderzijds is het fijn om gebruik te kunnen maken van de kennis en ervaring die de vraagouders hebben (in contact met de gastouders). Als gastouderbureau willen we een lerende organisatie zijn, die zichzelf steeds blijft ontwikkelen.

De oudercommissie vergadert minimaal 1 keer per jaar. Van deze vergadering wordt verslag gedaan in een nieuwsbrief (die een aantal keer per jaar per e-mail verstuurd worden).

U kunt de oudercommissie benaderen via e-mail: ocmosterdzaadje@gmail.com of door bij het gastouderbureau het telefoonnummer op te vragen.

Gastoudercommissie
Naast een oudercommissie heeft Christelijk Gastouderbureau Het Mosterdzaadje ook een gastoudercommissie. Een gastoudercommissie is geen wettelijke verplichting. Gastouders zijn uiteraard een belangrijk onderdeel van de gastouderopvang en er zijn regelmatig contacten tussen het gastouderbureau en de gastouders. Daarom vindt het gastouderbureau het belangrijk de mening en ideeën van de gastouders te horen.

U kunt de gastoudercommissie benaderen via e-mail: gocmosterdzaadje@gmail.com of door bij het gastouderbureau het telefoonnummer op te vragen.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world